Uw huis verkopen

Wij zijn een "Full service" NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) kantoor. Dit betekent dat wij alle diensten verlenen die nodig zijn om uw woning te verkopen. Het tarief dat wij hiervoor rekenen is slechts 0,9 % over de verkoopsom exclusief btw.
 
De reden dat wij dit scherpe tarief kunnen aanbieden is simpel. Wij zitten niet op een duur winkelcentrum maar internet is onze etalage. De kans dat uw huis wordt verkocht aan winkelend publiek is namelijk nihil. Door optimaal gebruik te maken van automatisering hebben we geen uitgebreide back office daardoor kunnen wij veel voordeliger werken. Al uw werkzaamheden worden uitgevoerd door één (en dezelfde) beëdigd makelaar en niet door verschillende assistent makelaars of stagiaires.

Dit doen wij in ieder geval voor de verkoop van uw woning:
  • Een goed onderbouwd waardeoordeel en advies omtrent de te stellen vraagprijs.
  • Eventuele aanvullende adviezen en verbetertips, voor een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst.
  • Vermelding van uw woning op de website Funda.nl, pimdejongmakelaars.nl en MVA.nl (Makelaarsvereniging Amsterdam)
  • Brochures
  • Interactieve plattegronden
  • Mailing zoekersbestand
  • Opname in het NVM uitwisselingssysteem
 
De fotopresentatie van uw woning is misschien wel het belangrijkste van het hele verkooptraject. Daarom maken wij gebruik van een professionele fotograaf. We maken 2D en 3D plattegronden voor de brochure maar ook worden ze gekoppeld aan Funda. Verder wordt er een meetrapport van uw woning gemaakt conform de NEN norm 2580 hetgeen door de NVM als verplicht is gesteld. De kosten voor de fotografie, de plattegronden en het meetrapport bedragen € 250,- exclusief btw.


Dit mag u van ons verwachten tegen een zeer betaalbaar tarief.