TAXATIE

NWWI gevalideerd taxatierapport voor slechts € 450,- all-in

Voor slechts € 450,- all-in kunnen wij voor u een gevalideerd taxatierapport verzorgen. Dit tarief is inclusief btw, kadaster-, validatie- en administratiekosten.

U heeft een NVM taxatierapport nodig? Voor een hypotheekaanvraag, of misschien een verkoopbeslissing? Waar u de taxatie ook voor nodig heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij taxeren snel en voordelig. Na de opname van het object heeft u het rapport binnen 3 werkdagen in uw bezit.

Voor het aanvragen van een hypotheek met NHG (en tegenwoordig ook voor bijna alle niet NHG-hypotheken) is een “gevalideerd” taxatierapport verplicht. Valideren betekent in deze dat wordt gecontroleerd of de taxateur én zijn taxatierapporten voldoen aan de daarvoor opgestelde strenge kwaliteitseisen. Door het valideren gaat het bij een taxatierapport echt om de onderbouwing van de marktwaarde en is het taxatierapport meer dan alleen een administratieve noodzakelijkheid voor de haalbaarheid en acceptatie van een hypotheek.

Voor validatie maken wij gebruik van het NWWI. Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, woningcorporaties, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, betrouwbare en zo objectief mogelijke woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.